הריון חוץ רחמי וזריקת מטוטרקס

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/11/2018 | 09:25 | מאת: איילת

היי, לפני כחודשיים בדיוק קיבלתי זריקת מטוטרקס עקב הריון חוץ רחמי. הבטא (בזריקה 1250) הייתה בירידה קיצונית עד שהגיע למתחת ל100 כעבור שבוע וחצי. מאז לא בדקתי בטא . כיום אני חודשיים לאחר הזריקה, היה דומים קל לאחר הסריקה ומאז גם וסת (חודש אחרי). שאלתי היא כזאת, אני ביום 32 אחרי וסת אחרונה ואין לי שום תסמין, בדרך כלל אני סובלת מאוד, האם הסריקה יכולה לשבש את הוסת? ובמידה ואני בהריון האם קיים סיכון כלשהו? תודה מראש!

הזריקה וההיריון החוץ רחמי יכולים לשבש את הביוץ. במידה ואת בהריון קיים סיכון קטן לאור רעילות המטוטרסט.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית