כמות עוברים להחזרה. החלטה של מי?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/10/2018 | 04:47 | מאת: אנה

שלום, אני בת 29 +2 ילדים ספונטני, האחרון ב2014 בקיסרי. Ivf בהחזרה רביעית מתוכן קליטה אחת והפלה. הרופא המטפל לא מוכן להחזיר בהחזרה רביעית יותר מעובר מוקפא אחד למרות שלפי ההנחיה כבר אפשר להחזיר 2. מה דעתך בנושא? של מי ההחלטה?

29/10/2018 | 04:55 | מאת: אנה

לא ציינתי שההחזרה היא עם *עובר יום 3 * והרופא המטפל מסכים רק 1 למרות שיש עוד מוקפאים.

זו בד"כ החלטה משותפת של בני הזוג עם הרופא המטפל, אבל ברור שלא ניתן לחייב רופא לפעול על פי החלטה שמנוגדת לדעתו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית