אנדומטרין ועיכוב בוסת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/10/2018 | 08:45 | מאת: טליה

אני 13 יום לאחר הזרעה טבעית. קיבלתי לתמיכה אנדומטרין . ביצעתי בדיקת הריון ביתית הבוקר ויצאה שלילית 1.האם יש צורך לבצע גם בטא? 2.האם אפשר על סמך הבדיקה הביתית להפסיק תמיכה? 3.האם האנדומטרין מעכב את הוסת וללא הפסקתו לא אקבל? לציין מחזורים סדירים מאוד.ביום ה14 תמיד מקבלת וסת רק שזה החודש הראשון עם תמיכה .כבר מיואשת מלהתאכזב כל חודש. איבדתי תינוק בלידה מחוסר זיהוי מצוקה עוברית והיום עברן 5 חודשים..

28/10/2018 | 08:46 | מאת: טליה

שכחתי לציין שאני בודקת חום גוף כל הזמן.והחום ביומיים האחרונים אפילו יותר גבוה מהרגיל כך שוסת לא צפויה בקרוב.

אם יש ספק עדיף לעשות בדיקת דם. האנדומטרין יכול לעתים לעכב את הווסת.

28/10/2018 | 13:02 | מאת: טליה

תודה רבה. האם יתכן שבטא תצא חיובית למרות שהדיקה ביתית אחרי13 יום היתה שלילית? (לא נעשתה עם השתן הראשון של הבוקר) ו

יתכן לא שכיח

28/10/2018 | 16:47 | מאת: טליה

אפסיק תמיכה

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית