שאלה - דימום לא סדיר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/10/2018 | 02:06 | מאת: אני

אני בת 32 . לפניי כחודש וחצי הפסקתי ליטול גלולות . קיבלתי ווסת. ושבוע לאחר מכן שוב התחיל לי דימום בכמות גדולה יחסית ולא רק בניגוב. הדימום נמשך כבר 4 ימים. נלווה לזה כאבי בטן תחתונה וגב. וכאב בטן ימנית . אני קצת לחוצה...כי בדר"כ המחזור שלי מאד סדיר. עשיתי בדיקה עם מקל להריון. יצא שלילי. ממה יכול להיגרם מצב כזה? (לפניי כ 3 ח' הסרתי פוליפ והידבקויות מהרחם. יכול להיות קשור,?

סביר להניח שזה קשור להפרעה בסדירות הביוץ ולא להסרת פוליפ והידבקויות מהרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית