גושים בהירים וגם כהים בזמן המחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/10/2018 | 22:19 | מאת: דנית

אני בת 23 נשואה+ילד בן שנתיים. בחודשיים האחרונים החלטנו אני ובעלי להביא ילד שני. שני הנסיונות לא צלחו ולא הופיע הריון. החודש המחזור הופיע באיחור של 10 ימים ויצאו המון גושים בכמויות, 2 מהמם בקוטר של בערך 5 ס"מ בצבע אדום בהיר וגם לבן, לא נזילים ולא נמעכים. האם זה מעיד על בעיה? יש צורך לפנות לרופא נשים?

זה לא נשמע כמו בעיה מיוחדת, אבל אם מזמן לא עברת בדיקה אצל רופא נשים יתכן וזה זמן מתאים לחידוש הבדיקות לפני היריון חדש וכו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית