החזרת עוברים טריים בני 4 ימים לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/10/2018 | 12:24 | מאת: ליטל

שלום רב. קצת רקע בת 31 פלוס 2 ילדים ששניהם מטיפולי ivf והוחזרו ביום החמישי כבלצוסיסטים. בחודש מאי עברתי גרידה לאחר טיפולים נראה שק הריון ללא עובר. בחודש אוגוסט הוחזר לי עובר בן 6 ימים תחילה היה דופק ובשבוע 9 עברתי שוב גרידה לאחר הפסקת דופק. היום הייתה לי שאיבה ונשאבו לי 15 ביציות. הרופא הסביר לי שנחזיר 2 עוברים ביום הרביעי ולא החמישי כי אסותא לא עובדים בשבת. רציתי לדעת מה דעתך על עוברים ביום הרביעי? האם סיכויים טובים? מתי משתרשים לרחם באותו יום או יום למחרת? אשמח למענה מפורט.

אין מניעה לעשות החזרה ביום 4. הקליטה תהיה בד"כ תוך 2-3 ימים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית