פרוטוקול להחזרת מוקפאים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/10/2018 | 14:38 | מאת: שיר

שלום פרופסור, פרוטוקול להחזרת מוקפאים על בסיס זקיק שצמח, הופסק בגלל שהזקיק בייץ באופן לא תקין ולאחר ביוץ לא עלה הפרוגסטרון (רק לאחר יומיים). הרירית צמחה לעובי 9 מ"מ. בפרוטוקול על בסיס פרוגינובה/אסטרופם הרירית לא צומחת ליותר מעובי 5.5. אם עושים פרוטוקול טבעי, האם יש אפשרות לתת פרוגסטרון ביום הביוץ ולהשלים את הרמה הנדרשת בדם במידה והביוץ לא תקין/מתאחר? תודה רבה מראש

יש אפשרות לתת פרוגסטרון ביום הביוץ ולהשלים את הרמה הנדרשת בדם במידה והביוץ לא תקין/מתאחר

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית