הריון אחרי החזרת עוברים עם עובר 1+ שק הריון ריק

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/10/2018 | 22:44 | מאת: ענן

שלום רב פרופ' זיידמן ב-23.8 החזרת 2 עוברים טריים יום 3 באולטרסאונד שבוע 7+1 נצפה שק הריון 1+עובר+דופק ושק שני קטן יותר ריק. בשלב זה שוחררתי לקהילה למעקב הריון עם הנחיה להמשיך תמיכת קרינון 1 יומי שאלותיי: 1. מה המשמעות של קיומו של שק הריון ריק במקביל לעובר מתפתח והאם יכול להוות בעיה? כיצד עליי לפעול בהמשך מעקב ההריון? 2. כשציינתי שאני חשה אי נוחות עם הכנסת הקרינון לא ניתנה לי אפשרות אחרת. עד מתי עליי להמשיך את התמיכה? ןהאם באמת הכרחית בשלב זה? אני מרגישה כמו דלקת גבולית כל הזמן במקום ההחדרת הקרינון אשמח להארותייך תודה ענן

1. אין לזה משמעות בד"כ.ייספג מעצמו תוך זמן קצר. 2. אפשר לקחת דרך הפה טבליות דופסטון במקום הקרינון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית