ביוץ מאוחר לאחר כדורי אקקלומין ואספורם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/10/2018 | 20:11 | מאת: מורן

עשו לי בדיקת דם להורמונים ואולטרסנד ,הכל היה תקין. הרופא נתן לי כדורים אקקלומין ואספרום להתחיל מהיום ה5-אקקלומין והיום ה9-אספרום. קיבלתי מחזור ב14.9 הייתי במעקב של מקלונים של זיהוי הביוץ והיום היום זה מראה לי פס חלש. זה לא הולך ומתחזק מיום ליום. האם זה הגיוני שעד עכשיו אין ביוץ? אני מרגישה כל חודש מתי יש לי . האם יש סיכוי עוד שיגיע הביוץ? נעשה לי גם בדיקת אולטרסנד לבדוק אם יש לי שמלות פוליצסטיות,אך הכל תקין.

כדאי לחזור על האולטראסאונד זקיקים, כי בד"כ יהיה ביוץ תוך כשבוע לאחר טבלית האיקקלומין האחרונה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית