מהו הזמן המקסימלי ללקיחת אסטרופם כדי לקבל רירית טובה לקליטת עובר?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/09/2018 | 13:33 | מאת: הילה

שלום פרופ', צריכה להחזיר עובר טרי ולשם כך אני אמורה להתחיל אסטרופם 3 ביום. התכנון המקורי היה ל- 14 ימים של אסטרופם אולם עתה זה יימשך 21 יום. השאלה שלי, האם זה בסדר לקחת כ"כ הרבה זמן לפני החזרה? האם הרירית שלי לא תהיה עבה מידי?, האם המרקם שלה יתאים לקליטת עובר כמו אם הייתי לוקחת רק 14 יום אסטרופם עד להחזרה? תודה.

מקובל שניתן לקחת אסטרופם עד 35 יום ללא השפעה שלילית על הרירית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית