בטא אחרי החזרת מוקפאים בני חמישה ימים ( 2 עוברים)

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/09/2018 | 10:26 | מאת: סוזי

8 | 17:37 | מאת: סוזי שלום פרופסור. בטא לאחר החזרת מוקפאים: 160 עליה ל600 לאחר מכן ל 1200 ואז ל2110. לפני מספר ימים אחרי בטא של 2110 היו לי דימומים. ביקור במיון ואולטראסאונד העיד על אמטומה ושק הריון אחד קטן. נאמר כי לא ניתן לדעת בוודאות באם זה אבוד או לא ( הריון ראשון ואחרון שלי לפני כ4 שנים חוויתי אותו מקרה דימומים אך בסופו של תהליך הושג הריון). לאחר ערב ובוקר של דימום ולאחר האולטרסאונד עשיתי בטא שלצערי ירדה ל660. חשבתי שאולי מאחר ומדובר בהריון שהוחזרו 2 עוברים , אחד נפל אך נאמר לי כי זה נראה אבוד לאור הירידה החדשה בבטא. אודה לחוות דעתך . האם אכן נשמע אבוד וכיצד להמשיך מכאן מבחינת סיום הריון . אציין כי ההחזרה הייתה ב2.9 האם אכן נראה כי ההריון אבד?

נפילה כזו בערכי הבטא לא מותירה הרבה תקווה, אבל כדאי לחזור על הבדיקות.

23/09/2018 | 13:44 | מאת: סוזי

ביום שלישי אני אשוב על הבדיקה. זו האפשרות היחידה לאור החגים. האם כאבי בטן והמשך דימומים הינם הליך טבעי ? אני חווה דימומים ( כמו בוסת אם כי מעט יותר חזקים ) וכן כאבי בטן שהולכים וחוזרים. האם עלי להיבדק בבית חולים באולטרסאונד או פשוט להמתין לבטא נוספת בעוד כיומיים? שאלה נוספת האם אני יכולה לקחת אדוויל כמשכך כאבים ?

אם מדובר בהפלה עצמונית אז כאבי בטן והמשך דימומים הינם הליך טבעי. תוצאת בטא חוזרת תבהיר את המצב ותשלול סופית אפשרות של היריון חוץ רחמי. את יכולה לקחת אדוויל כמשכך כאבים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית