הזמן המתאים להריון אחרי הפלה מ- IVF

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/09/2018 | 00:09 | מאת: איילת

בת 43.5 עברתי הפלה לאחר IVF בשבוע 8. נשארו שני עוברים מוקפאים. בסריקת US נראה שהרחם נקי. לאור גילי, 1) האם לחכות מחזור אחד לפני שאני מתחילה שוב (עם מוקפאים), או לנסות כבר במחזור הראשון שלאחר ההפלה (בציטוטק). 2) האם מומלץ ״לשריין״ מראש עוברים מוקפאים (נוסף על שני הקיימים) לפני גיל 44? או שבגילי זה כבר פחות משנה. הרבה תודה!!!

1. מוקבל לחכות מחזור אחד לאחר ההפלה על מנת לאפשר לרירית להתאושש. 2. זה רעיון טוב, אבל לא בטוח שהקופה תשתף פעולה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית