ביוץ לפני בדיקת דם להורמונים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/09/2018 | 11:56 | מאת: אלון

שלום לך. אשתי בגיל כמעט 44 וכתוצאה מדימומים/הכתמות שנמשכו שבועיים-הרופא נתן לה כדורי דופסטון לקחת 2 ביום במשך 10 ימים לסידור השיבוש ההורמונלי-חוסר הביוץ.חוסר הביוץ הזה קרה לה בפעם הראשונה בחיים.ושבוע אחרי סיום הדופסטון שזה יהיה ה-20 לחודש היא תעשה לפי הנחייתו בדיקת דם ל-lh,פרוגסטרון ואסטרדיול בבוקר ועם התוצאות תגיע אליו אחר הצהרים לביקור.האם בנסיבות המיקרה יכול תאורטית להיות ביוץ עוד לפני ה-20 לחודש יום בדיקת הדם או שזה לא סביר?

לקריאה נוספת והעמקה
10/09/2018 | 12:25 | מאת: אלון

6 ימים אחרי התחלת הדופסטון הסתיימו הדימומים/הכתמות

הדופסטון אמור לעכב את הביוץ הטבעי.

10/09/2018 | 15:46 | מאת: אלון

תודה. אם כך צפוי שהיא תקבל ווסת לפני הביוץ בנסיבות המיקרה?ואם כן,כמה זמן פחות או יותר לאחר הסיום של הטיפול בדופסטון זה צפוי?

בד"כ הווסת תגיע כמה ימים אחרי הפסקת הדופסון ללא שיתרחש ביוץ.

10/09/2018 | 18:30 | מאת: אלון

תודה. ולסיום,ביוץ אמור להופיע כמו במחזור"רגיל"גם כשמדובר בווסת שמגיעה לאחר טיפול בדופסטון,כלומר כשבועיים פחות או יותר מתחילת הווסת?

כן

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית