בדיקת הורמונים לאחר ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/09/2018 | 09:43 | מאת: קרן

אני 9 ימים אחרי ביוץ . ביום רביעי האחרון הפרוגסטרון היה 37. ואסטרוגן היה 344. אתמול חזרו על הבדיקות פרוגסטרון היה 38.4 .אסטרודיול עלה ל630. האם העליה באסטרודיול יכולה להעיד על הריון? מה הערכים של אסטרוגן ופרוגסטרון תקינים ללא תמיכה בתחילת הריון? 2. מתי אוכל לבדוק קיום הריון בבדיקה ביתית אם אני היום ביןם ה9 אחרי הביוץ? תודה רבה מראש.

בתחילת היריון הפרוגסטרון יהיה מעל 30 בד"כ ולערך האסטרדיול אין משמעות. שבועיים אחרי הביוץ בדיקה ביתית תהיה כבר די אמינה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית