עדכון לתופעה הלא שיגרתית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/08/2018 | 10:51 | מאת: אלון

רק היה נידמה לנו שהתופעה הסתיימה. היא לא הסתיימה וההפרשות/הכתמות נמשכות.אומנם קלות אבל נמשכות. כרגע המצב הוא 9 ימים מאז שהתופעה התחילה ותזכורת:היא התחילה 6-7 ימים לאחר שהרופא זיהה ביוץ באולטרסאונד(ללא גיבוי של בדיקת דם). וזה ביוץ ראשון אחרי הפלה מוקדמת(כימית)שאחרי הפריה. בביקור אצל הרופא אתמול,כשהיה 9 ימים של התופעה,הוא נתן לאשתי הפניה לבדיקת בטא,פרוגסטרון ואסטרדיול. אמר לעשות היום אבל היא תעשה רק ב2.9 כ-14 ימים מהתחלת התופעה. האם החלטתנו לדחיית הבדיקה סבירה? והאם בנסיבות המקרה יתכן הריון?

30/08/2018 | 16:15 | מאת: אלון

תוצאות שבוע וחצי אחרי התחלת התופעה בטא שלילית אסטרדיול 281 פרוגסטרון 0.85 מה אם כן יכולה להיות הסיבה להכתמות?(בימים האחרונים הן קלות)ומתי בקירוב צפוי הביוץ הבא(או כמה ימים לפחות מהתוצאות הנ"ל הוא לא צפוי). תודה.

הביוץ נראה עדיין רחוק וזו כנראה גם הסיבה להכתמות

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית