מועד לקיחת אסטרופם לאחר מחזור לקראת החזרת עובר טרי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

25/08/2018 | 15:50 | מאת: נינה

שלום, אמורה להחזיר עובר טרי מתרומה. לשלם כך לקחתי גלולות ל- 12 יום ועכשיו ממתינה למחזור. וצריכה להתחיל אסטרופם השאלות שלי: 1. האם יש להתחיל אסטרופם ביום השלישי למחזור? 2. מה קורה אם מתחילים אחרי היום השלישי? 3. לכמה ימים נהוג לקחת את האסטרופם במינימום? 4. האם מצרפים תמיכה נוספת לאסטרופם , מתי ואיזו? תודה

1. כן 2. את יכולה לבייץ באופן טבעי ולשבש את ההכנה 3. עשרה ימים 4. מוסיפים פרוגסטרון מרגע שהרירית התעבתה מספיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית