האם אלה ארגסט?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/11/2001 | 21:02 | מאת: המישהי הותיקה

הכדורים שקיבלתי שמם T. Primolont noz ועלי לקחתם במשך 10 ימים 2 כדורים ביום. האם הם באמת שווי ערך לארגסט? אם הם שונים האם הם עלולים לפגוע בהריון שהתחיל עד 10 ימים לפני לקיחת הכדור הראשון, והאם הם מדכאי ביוץ? האם לאחר הפסקת נטילת כדורים אלו אמורה להגיע וסת (כמו בארגסט)? ואם כן תוך כמה זמן לכל היאוחר? תודה

הכדורים שלך הם סוג אחר של פרוגסטרון -- שאסור לקחת בהריון, למרות שאני מניח שפגיעתו מינימאלית ביותר במידה והתרופה נלקחת בטעות בהריון.

03/11/2001 | 08:45 | מאת: המישהי הותיקה

פרופ' זיידמן, כרגיל ענית מהר ונהדר, ועל כך, כמו תמיד, אני מאוד מודה לך. אבל שאלתי עוד מספר שאלות ואותן פיספסת. האם הכדורים שציינתי גם הם מדכאי ביוץ? האם לאחר הפסקת נטילת הכדורים הללו חייבת להגיע הוסת (אם לא קיים הריון לא ידוע, כמובן)? ואם כן, תוך כמה זמן לכל היאוחר? אודה לתשובתך

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית