כשלונות -תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/08/2018 | 11:01 | מאת: נועה

שלום רב , אני לאחר החזרה שלישית של עוברים מתרומת ביצית . החזרה ראשונה בטא הייתה חיובית אך לאחר מספר בדיקות הפסיקה לעלות ובסופו של דבר ההריון לא נקלט . מאז עשיתי 2 החזרות נוספות שלצערי נכשלו . האם מעבר לתפילות יש משהו נוסף שניתן לעשות/בדיקות שצריך לעשות בשביל לברר מדוע העוברים לא נקלטים ?

יש בדיקות שונות שאפשר לעשות כמו היסטרוסקופיה וצילום רחם להערכת מבנה הרחם, או דגימות מהרירית ובדיקת ERA להערכת הרירית וכו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית