גלולות לדחיית ביוץ לפני החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/08/2018 | 18:51 | מאת: אורית

אחרי החזרת מוקפא שכשלה החלה היום הוסת. מאחר ובמועד הביוץ המשוער אהיה בחו״ל הרופא שלי הנחה אותי לקחת גלולות פנינו כשבועיים כדי לדחות את הביוץ. כמה זמן אחרי הפסקת הגלולות אמור להתרחש הביוץ? האם אחרי שאקח שבועיים גלולות אקבל שוב מחזור ורק אז תתחיל ספירה מחודשת של ימי המחזור לביוץ?

כשבועיים אחרי הפסקת הגלולות אמור להתרחש הביוץ. אחרי שתיקחי שבועיים גלולות תקבלי שוב מחזור ורק אז תתחיל ספירה מחודשת של ימי המחזור לביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית