טיפול בשרירן בגודל 11 מ"מ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/07/2018 | 17:50 | מאת: שגית

שלום לך, איך היית מייעץ לטפל בשרירן סאב מוקוזי בגודל 11 מ"מ ומה יכולה להיות ההשפעה של השרירן על ההפריה? תודה רבה

בד"כ מסירים אותו בניתוח היסטרוסקופי. החשש שהשרירן יפריע להשרשה.

01/08/2018 | 10:20 | מאת: שגית

היי אני רוצה ברשותך לפרט קצת יותר. אני בת 37 עברתי כבר שלושה סבבים של הפריה חוץ גופית ללא הצלחה למרות שאיכות העוברים היתה טובה. הרופא שלי לא מתייחס ברצינות לשרירן ואומר שהוא לא בגודל או במיקום שאמורים להפריע. השאלה היא האם לדעתך הגיע הזמן כן להתייחס ברצינות? המון תודה

זה תלוי מה רואים בהיסטרוסקופיה ובבדיקת האולטראסאונד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית