תנוחת שינה בהריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

29/07/2018 | 11:04 | מאת: מעיין

קראתי שמומלץ לישון על הצדדים. הבעיה היא שכשאני ישנה על אחד הצדדים חלק מהבטן שלי נמעכת על המזרן ואני חוששת שאני מוחצת ככה את העובר או פוגעת בו. מה לעשות ? סליחה מראש על השאלה, הריון ראשון שלי לאחר טיפולים..

29/07/2018 | 13:10 | מאת: נירה

מזל טוב ובהצלחה רבה :)

כשאת נחה בשליש השלישי של ההיריון, רצוי לנוח על צד שמאל, כי הדבר מסיט את משקל הרחם מכלי הדם הורידיים הגדולים. כשאת ישנה, ממילא אין לך שליטה, אז ברור שהנחיות כאלה סתם נועדו להלחיץ אותך.

29/07/2018 | 16:21 | מאת: מעיין

לנירה- טופלתי אצל רופא ממדיקל סנטר אבל לי היתה בעיה רפואית ספציפית . בהצלחה :)

29/07/2018 | 16:48 | מאת: נירה

כלומר ,ביצעת שאיבה והחזרה במדיקל? האם של עובר טרי? ... יום טוב והמשך הריון קל ותקין :)

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית