פרוגרסטרון והנצה לפני החזרת עובר מוקפא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/07/2018 | 22:20 | מאת: נעמה

שלום, אני בת 42 עברתי שאיבה לפני 4 חודשים, הקפיאו לי 9 עוברים בגלל גירוי יתר שחלתי. ההחזרה הראשונה לא צלחה, וכעת אני לפני החזרה נוספת. מקבלת אסטרופם וקרינון. האם הקרינון מספיק לרמת הפרוגסטרון הנדרשת או שעליי לבקש פרוגסטרון בזריקות?האם לבדוק זאת בבדיקת דם? כמו כן, האם עליי לבקש שיעשו הנצה לעוברים לפני ההחזרה ? תודה מראש.

הקרינון נותן תמיכה טובה שלא משתקפת ברמתו בדם (הרמה ברחם פי עשר גבוהה יותר). אפשר בהחלט להתייעץ עם הרופא המטפל, האם במקרה שלך הנצה תשפר את התוצאות - למשל במקרה של מעטפת כהה ועבה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית