יאוש

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/07/2018 | 11:34 | מאת: יאוש

בת 34. אחרי 5 שאיבות ללא הצלחה. כ5 הפריות כל סבב אולם אין מוקפאים, אין הצלחות, הפלה אחת שבוע 9. 80% מהנשים כבר היו נכנסות להריון עד כה. מאיפה למצוא כוח להמשיך? אין לי תקוה, לא רואה למה שיהיה שונה בטיפול הבא? סיכויים רק הולכים ויורדים.

לא ברור כלל שה"סיכויים רק הולכים ויורדים". לא ברור לי על בסיס מה המסקנה הזו. בהחלט ניתן למצוא בכל טיפול דרכים לשפר את התוצאות. במחקר שעשינו בשיבא הסיכוי ללדת חי בטפול הרביעי היה 25% ובטיפול השמיני גם 25%. אולי תפני למקום חדש ואופטימי ליעוץ קצת יותר מעמיק. נדיר מאד בגילך לא להצליח, אבל לא נדיר שייקח קצת זמן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית