בדיקת בטא שלישית אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/07/2018 | 17:47 | מאת: אלון

שלום לך. פרוט כל התוצאות של אשתי בצורה מסודרת בדיקה ראשונה 15.7 כשבועיים אחרי החזרת 3 טריים(3 ימים אחרי שאיבה)-בטא 21,אסטרדיול 115,פרוגסטרון 37 בדיקה שניה כעבור 3 ימים-בטא הכפילה עצמהב18.7-בטא 42,אסטרדיול 557,פרוגסטרון 57 בדיקה שלישית 22.7 אחרי 4 ימים מהבדיקה השניה-בטא כמעט הכפילה עצמה(היא פי 1.93) בטא 81 ורבע,פרוגסטרון 26 וחצי ואסטרדיול 376 מחר נהיה אצל הרופא המטפל אבל אולי תוכל בינתיים להסביר את הדברים הבאים 1.האם לאור ערכי הבטא והעלייה שלהם זה אבוד וניתן להספיד סופית את ההריון הזה?או שאם היית הרופא המטפל היית נותן צ'אנס אחרון למשל בבדיקת דם נוספת כעבור יומיים? 2.כיצד תסביר את הירידה החדה בפרוגסטרון וגם את הירידה באסטרדיול למרות שהיא מילאה את הוראות התמיכה של הרופא המטפל

1. אפשר לתת צ'אנס. 2. אלו תנודות בקצב הספיגה של התרופות בגוף.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית