הכפלת בטא כל 48-72 שעות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/07/2018 | 08:14 | מאת: אלון

בוקר טוב.קראתי שבטא מכפילה עצמה כל 48-72 שעות בשלבים הראשונים של ההריון(ובהמשך כל 96 שעות). שאלתי היא כזאת. האם זה נכון שבטא שהתחילה מאוד נמוכה,למשל 20 אחרי שבועיים מההחזרה וההריון בכל זאת תקין-יהיה לה קשה יותר להכפיל עצמה תוך 48 שעות ולכן סביר שההכפלה תהיה אחרי 72 שעות,לעומת בטא שהתחילה 100 למשל שבועיים אחרי ההחזרה ואז יהיה לה"קל"יותר להכפיל עצמה ובמקרה זה הכפלה תהיה אחרי 48 ולא 72 שעות. מה שאני מנסה לברר זה האם בטא שהתחילה נמוכה במיוחד בבדיקה הראשונה זה יותר סביר שתהיה הכפלה אחרי 72 ולא 48 שעות מאשר בטא שהתחילה טובה(ואז סביר יותר שבמקרה כזה תהיה הכפלה תוך 48 ולא 72 שעות)

גם בטא נמוכה מצפים שתוכפל תוך 48 שעות.

19/07/2018 | 23:15 | מאת: אלון

הבנתי.אבל בטא נמוכה מאוד(21)שבועיים אחרי החזרה שהוכפלה אחרי 3 ימים והפכה ל42 כשזה כבר 17 ימים אחרי ההחזרה זה לא תקין?קראתי(ותקן אותי אם אני טועה)שבטא מכפילה עצמה כל 48 עד 72 שעות בשלבים הראשונים של ההריון אז לכאורה גם הכפלה אחרי 72 שעות זה תקין.לא כך הם פני הדברים?

בטא 42 נמוכה מאד עבור יום 17 ולצערי זה לבדו סימן לא טוב.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית