לא יאומן!הכפלה!האם תקין?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/07/2018 | 16:26 | מאת: אלון

לא יאומן! קבל ביטול על 2 הפניות הקודמות! כבר הספדתי את ההריון ואשתי הפתיעה אותי כשהלכה לבדיקה חוזרת 3 ימים אחרי הראשונה.דיברנו שתלך אחרי 4 ימים ובסוף הלכה אחרי 3. אז 14 ימים אחרי החזרת 3 עוברים טריים(כשהשאיבה היתה 3 ימים לפני זה)בטא 21,פרוגסטרון 37 ואסטרדיול 115 היום 17 ימים אחרי ההחזרה:בטא 42,פרוגסטרון 57 ואסטרדיול 557. כלומר יש הכפלת בטא אחרי 3 ימים.אומנם לא אחרי יומיים אלא רק אחרי 3,וגם יש לשים לב לקפיצה המשמעותית באסטרדיול. אז יש הכפלת בטא אומנם אחרי 3 ימים אבל בגלל שהבטא הראשונה שהיתה כאמור 14 ימים אחרי ההחזרה התחילה מערך התחלתי נמוך במיוחד 21 אז אולי כבר הכל תקין?

הבטאות הנמוכות עדיין מעוררות דאגה ביחס לתקינות ההיריון, כך שכדאי להמשיך את המעקב.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית