בדיקת הריון ביתית חיובית וקבלת מחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/07/2018 | 20:59 | מאת: רותם

ב-3.7 היתה הזרעה, ב- 8.7 הזרקתי חצי אוביטרל. ב-12.7 בדיקת דם הראתה בטא 15. ב-14.7 רירית הרחם היתה 22, בדיקת הריון ביתית חיובית ובדיקת דם שלילית. ב-16.7 בערב עשיתי בדיקת הריון דיגיטלית שיצאה חיובית. למחרת בבוקר עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית ובנוסף קיבלתי מחזור. אשמח להבין מה קרה, אם היה הריון כימי, ואיך זה שבדיקת הריון ביתית מראה חיובי ובדיקת דם שלילי? למיטב הבנתי הבדיקה רגישה לבטא שגבוה מ-10 לפחות. תודה

בדיקות היריון ביתיות מדויקות רק כשבועיים אחרי ההזרעה ומומלץ לפני כן להסתייע בבדיקות דם שהרבה יותר מדויקות בשלב מוקדם. סביר להניח שאצלך נבדק בשתן האוביטרל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית