רפלקסולוגיה ואסטרופם בשבועות 3,4

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/07/2018 | 15:07 | מאת: אלון

שלום לך. אשתי אחרי החזרה בשלב של ההמתנה לבטא הראשונה מבקשת מימני לעשות לה רפלקסולוגיה בכפות הרגליים.קראתי גישות שונות בנושא-האם זה יכול לעשות נזק?ודבר נוסף-התמיכה שלה היא אנדומטרין פעמיים ביום,אסטרופם פעמיים ביום ומיקרופירין פעם ביום.היא מקפידה על הנ"ל למעט אסטרופם שאותו היא לוקחת רק פעם ביום בטענה שפעמיים עושה לה לא טוב.האם זה קריטי להצלחת התהליך שהיא לוקחת רק פעם ולא פעמיים ביום אסטרופם?

לא חושב שרפלקסולוגיה יכולה להפריע להיריון. לגבי התמיכה עדיף לדבר עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית