שק הריון ריק שבוע 6.6

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/07/2018 | 14:42 | מאת: מיכל

שלום. בת 42ללא ילדים.הרייון ספונטני ויקר אחרי הרבה זמן של נסיונות כושלים.וסת אחרונה ב18/5/18 ביוץ מוקדם בדרך כלל(במחזור האחרון קיימתי יחסי מין עד ליום האחד עשר).אתמול ב5/7/18בטא:3649 ואולטרסאונד שני במספר בו נצפה רק שק הריון תקין ללא חלבון עוברי וללא קוטב עוברי,ממש כמו באולטרסאונד ראשון, שבוע לפני.הכתמות מדי פעם ללא כאבים. שאלתי היא האם יש עוד תקווה ויכולה להיות התפתחות חיובית,או שמא זה הסוף להריון?עד איזה שבוע ממתינים לפני החלטה על הפסקת הריון יזומה או שבכלל עדיף להמתין להפלה טיבעית? מודאגת.. תודה על מענה

בד"כ בשבוע 6.6 כבר צפו שיראו דופק עוברי, כך שהתמונה לא מעודדת. אני מניח שליתר ביטחון ימתינו עוד כשבוע ואז ימליצו לך על טיפול עם ציטוטק או ריקון ניתוחי של החלל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית