טיפול טוב ביותר למבוגרת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/06/2018 | 12:40 | מאת: שם

שלום רב, איזה טיפול/ים בעל/י סיכויי ההצלחה הטובים ביותר לאשה שמלאו לה כבר 45 שנים להרות מביצית שלה ומהם הסיכויים? תודה רבה

אני מניח שלהפריה, אולי במחזור טבעי.

21/06/2018 | 12:52 | מאת: שם

תודה. במקרה זה מהם הסיכויים ללידת חי 1.בIVF טבעי? Mild IVF .2? 3.IVF סטנדרטי (Stimulated IVF)? 4. IUI טבעי? 5. IUI עם תרופות להגדלת זקיקים? 6. AI טבעי? 7. AI עם תרופות להגדלת זקיקים? תודה רבה

בכל סוגי הטיפולים בגיל 45 הסיכוי להיריון פחות מאחוז אחד. הטיפול בהפריה יותר יעיל.

01/08/2018 | 07:48 | מאת:

מהו ההסבר לכך? גם במקרה של IVF עם תרופות, או ללא תרופות הסיכוי הוא פחות מ-1 אחוז? האם הכוונה לכל נסיון? מהם הסיכויים ללידת חי של הנ"ל? מהם הסיכויים של לידת חי במקרה של IVF עם תרופות? מהם סיכויי של לידת חי במקרה של IVF טבעי?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית