התייעצות...................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/06/2018 | 11:19 | מאת: עמנוטאל

פרופ שלום אני בשבוע 7 לאחר הרבה טיפולים IVF. עובר טרי שהוחזר כעבור יומיים. מתחילת ההריון אני מרגישה רע מאוד ולדעתי נובע מהקרינון ( נוטלת פעמיים ביום). הרופא המטפל מעוניין שאמשיך עם התמיכה עד שבוע 12. עד מתי ניתן להשתמש בקרינון לדעתך? זה הריון שהגיע לאחר סבל רב ואני מוכנה לסבול את הקרינון באם זה הכרחי אבל באם מיותר אשמח לדעתך. קראתי חוות דעת פשוט שחלק ממליצים עד שבוע 8 וחלק עד 12. תודה רבה לך

ספק גדול אם ההרגשה הרעה קשורה לקרינון. באמת אין הוכחה שיש לקרינון חשיבות מעבר לשבוע 8. אולי הרופא יסכים שתרדי לקרינון אחד בבוקר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית