פנייה חשובה...........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/06/2018 | 14:48 | מאת: עמנואל

רופ שלום, אני אשמח להתייעץ עימך. אני בת 38 בהריון ראשון בשבוע שבע לאחר טיפולי IVF רבים. אני מתחילת ההריון סובלת מכאבי בטן חזקים בקיבה ויציאות רכות בנוסף תכיפות רבה במתן שתן. לפני כשבוע בצעתי בדיקת שתן שיצאה שלילית ותרבית שהתקבלה תוצאה עם חיידק איקולי. קבלתי שקית מנורול וכעבור שבוע חזרתי על הבדיקה וכעת שתן שלילי ותרבית עם חיידק klebsiella pneumoniae מעל 100,000 . רציתי בבקשה לדעת האם זה מסוכן לעובר ולהמשך ההריון?והאם עליי להגיע לרופא מומחה למחלות זיהומיות? אשמח לחוות דעתך.

זה לא מסוכן לעובר ולהמשך ההיריון, אבל מומלץ לטפל בחיידק. רופא המשפחה יוכל בד"כ להתאים לך טיפול על פי הרגישויות שנבדקו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית