אחרי 2 מנות ציטוטק מתחת ללשון. ללא שינוי..

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/04/2018 | 09:55 | מאת: לחוצה

שלום, בהריון שבוע 6 ללא דופק, נתנו לי 3 כדורי ציטוטק ( מתחת ללשון) במיון ולאחר השגחה נשלחתי הביתה. לאחר שלא היה דימום כלל וללא תופעות לוואי חזרתי למיון יום למחרת ונתנו לי עוד 4 כדורי ציטוטק מתחת ללשון , נשארתי להשגחה ונשלחתי הביתה. גם הפעם ללא דימום וללא כל תופעות לוואי מלבד בחילות קלות. מה עליי לעשות?! לעלות שוב למיון בבי״ח? לחכות? כמה זמן לוקח לדימום להגיע? האם זה נורמלי? אני ממש בלחץ ! תודה על המענה!!

טיפול עם ציטוטק עלול לעתים לקחת הרבה זמן ולדרוש מנות חוזרות.

11/04/2018 | 19:05 | מאת: לחוצה

האם זה תקין? האם עליי להמתין או לעלות שוב למיון? מה עליי לעשות?

אם אין תגובה אז כדאי לחזור על הטיפול, עדיף עם 4 טבליות בנרתיק.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית