מועד הביוץ לאחר האוביטרל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/01/2018 | 11:45 | מאת: אלונה

בוקר טוב. אתמול בבוקר בדית דם והיום(שני)בבוקר מעקב זקיקים.ניצפו בשחלה אחת הזקיקים הבאים:18.6,16.7,10.9 ובשחלה השנייה"קטנים"שהרופא לא ציין את גודלם. הוא נתן הנחיה להזריק אוביטרל.הזרקתי בערך חצי שעה עד שעה אחרי שהוא ראה באולטרסאונד את מה שראה. האם הביוץ יהיה בערך 36 שעות אחרי האוביטרל או יתכן שכבר התחיל ביוץ טבעי ואז זה לא יהיה לפי מה שהאוביטרל אמור לתזמן?ובמקרה כזה-מתי הוא יכול להתרחש באופן תאורטי? תודה ויום טוב.

הזרקת האוביטרל מבטיחה שתוך 36 שעות לכל היותר באמת יתרחש הביוץ. האוביטרל לא ימנע ביוץ עצמוני לפני מועד זה.

15/01/2018 | 14:49 | מאת: אלונה

על פי הנסיבות בשאלה-מומלץ לקיים יחסים היום בערב(בסביבות שעה 23)וגם מחר(יום ג)אחר הצהרים(בסביבות שעה 16) לעשות הזרעה או ש"מספיק"רק הזרעה מחר? הערה-היחסים האחרונים התקיימו בחצות שבלילה שבין שבת לראשון האחרון

16/01/2018 | 05:47 | מאת: אלונה

מה שרציתי לשאול בעצם על פי הנתונים שהוצגו בפנייה"מועד הביוץ לאחר האוביטרל"זה האם סביר שבמקרה הזה שלי לא התחיל ביוץ עצמוני,ובהנחה שלא-האם אכן תוך לכל היותר 36 שעות יתרחש הביוץ אחרי האוביטרל(לדוגמא-יכול להיות גם אחרי 20 שעות בלבד)וכיצד זה מסתדר עם גירסאות אחרות שקראתי שביוץ יהיה(בהנחה שלא התחיל ביוץ עצמוני)36-40 שעות לאחר האוביטרל ואפילו קראתי על גירסא שמדברת על 23-46 שעות להתייחסותך המקצועית אודה.

הביוץ יתרחש כ- 36 שעות לאחר האוביטרל, אבל מאחר שיתכן ביוץ עצמוני שיחל מוקדם יותר, ממליצים לקיים יחסים עוד מוקדם יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית