איזה גלולה המקום יאז לקחת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/11/2017 | 04:50 | מאת: רחל

בתי בת 22 ,מגיל 15 לקחה גלולות יסמין היות ויש לה pco חלש.לפני כשנה החליטה להפסיק את הגלולות בידיעת רופאת הנשים,התוצאה מכך היתה נשירת שיער מוקצנת ביותר והרגשה כללית לא מרוממת,בעקבות התופעה החליטה רופאת הנשים על המשך גלולות רק שהפעם גלולות יאז,מאז היא בתנודות מוקצנות של מצבי רוח ואפילו דיפרסיות,מה עושים?? האם מעבר לגלולה אחרת יועיל?ואם כן,איזה? רצונה להפסיק את הגלולות לגמרי,מה עושים בכדי שהגוף לא יעבור טראומה ותופעות לוואי? תודה

היא יכולה לנסות גלולה אחרת, למשל זואלי או קלר, שמכילות אסטרוגן טבעי. אין בעיה להפסיק גלולות באופן פתאומי במידה והיא אינה זקוקוה לאמצעי מניעה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית