הי הרופא שלי עסוק ויש לי שאלה מהותית ודחופה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/11/2017 | 19:08 | מאת: קרן

אמורה לעבור שאיבה בשבוע הבא נראה לי.. ושלשום היה לי אסטרדיול 5615 והיום הוא ירד ל 2614 מה זה אומר????? האחות באסותא אמרה לי שזה לא טוב שזה יורד.

זה אומר שהזקיקים מפרישים כעת פחות אסטרדיול מה שמרמז שהם לא ממשיכים להתפתח בקצב המתוכנן. בד"כ זה קורה כאשר הרופא מפחית במינון הזריקות על מנת למנוע גירוי יתר של השחלות.

22/11/2017 | 18:29 | מאת: קרן

של מנופיור ולא הורידו לי בכמות. אז למה זה ירד? הרופא אמר שאני סתם עושה עניין אבל סתם רציתי לדעת אם זה רע

כנראה התגובה השחלתית הייתה לא מיטבית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית