דימום מוזר וחלש מן הרגיל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

23/09/2017 | 17:24 | מאת: דנה

ב24.8 היה לי דימום קל בצבע אדום בהיר במשך כבערך 5 ימים (לרוב אחרי ניגוב ובמתן שתן לא על פד ). ביצעתי לאחר שבוע בדיקת הריון שיצאה שלילית. חיכיתי למחזור של החודש הזה וביצעתי 2 בדיקות הריון נוספות שיצאו שליליות בהפרש של שבועים . היום החל לי דימום בדיוק כמו בפעם שעברה .. האם יש סיכוי שזה הריון? מדוע יש פחות דם מהרגיל?

בד"כ דימום הוא דווקא סימן לכך שאין היריון, אבל אם הדימום חריג תמיד כדאי לעשות בדיקת היריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית