ביוץ אחרי נטילת איקקלומין

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/09/2017 | 17:53 | מאת: שרון

שלום בת 38. החודש נטלתי לראשונה איקקלומין החל מהיום 5 למחזור. אתמול במעקב זקיקים ביום ה15 נצפו 2 זקיקים בגודל 20ממ ורירית 8. נאמר לי שהביוץ יהיה אתמול או היום. אני בודקת כל יום בבדיקת ביוץ ביתית והיא שלילית. איך אדע מתי הביוץ? והאם יש פגיעה באיכות הזרע כאשר מקיימים יחסי מין כל יום? בעיקר כדי לא לפספס את הביוץ...

את יכולה לחזור על הבדיקת האולרטראסאונד ולראות מתי נעלמו הזקיקים. אם הזרע תקין אז בד"כ אין פגיעה באיכות הזרע כאשר מקיימים יחסי מין כל יום.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית