בדיקת דם חיובית אחרי החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/09/2017 | 23:00 | מאת: אחלם

ערב טוב פרופ. אחרי החזרה של 2 עוברים היום ביצעתי בדיקת דם יצאה חיובית 45.ממשיכה בתמיכה של נירות אנדומטרין *3 ביום. הבעיה שיש לי גרד וצריבה בנרתיק. בערב סביב 21 וחצי. נכנסתי לשירותים. צפיתי בצבע כתום / אדום בהיר על התחבושת. .. בניגוב לה היה כלום. מה זה יכול להיות?? אולי מהדלקת? או מהנרות? או מה שהוא אחר . ? תודה

בהחלט יכול להיות מהנרות או ממשהו אחר. אם זה ימשך כדאי להיבדק.

17/09/2017 | 15:14 | מאת: אחלם

תודה על התשובות. רוצה לציין שהיום קיבלתי תשובה שיש עליה ב בטא מ 45 עד 156. האחות אמרה שזה טוב שיש עליה למרות הדימום. . הדימום כבר לא בהיר. זה משתנה . עכשיו אדום בצבע של דם הוסת אבל פחות בכמות.וכל פעם הכמות משתנה. מה זאת אומרת? למרות העליה בבטא . אני אמורה לדאוג ? עוד שאלה דר. היום ביקשתי מהרופא שלי שיחליף לי את הנרות של אנדומטרין לזריקות פרוגסטרון לשריר. קיבלתי זריקות במינון של 100 מ"ג פעם אחת ליום. השאלה זה לא יזיק אם קיבלתי לפני זה נרות במינון של 300 מ"ג ליום. ועכשיו זריקות של 100 מ"ג ליום? בגלל הירידה במינון . ושאלה אחרונה . אם יש דימום וגנלי לא עדיף להיות בשכיבה מוחלטת? או שרגיל . לחיות לפי שיגרה ורק להמנע מהרמה של דברים כבדים או מאמץ פיזי? תודה

אין בעיה להוסיף את זריקות הפרוגסטרון ואין צורך להיות בשכיבה מוחלטת וניתן לחיות לפי השגרה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית