AMH

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/09/2017 | 20:25 | מאת: יעל

שלום, בת 37, ללא ילדים וללא בן זוג. במחשבה על שימור פוריות ערכתי בדיקות הורמונליות - LH-6.7 FSH-7.8 PROLACTIN-327 ESTRADIOL (E2)-158 DHEA SULPHATE - 3.5 17-OH-PROGESTERONE - 1.66 בהתיעצות עם רופא פוריות הבנתי שהבדיקות תקינות לגמרי, המליץ על הקפאת ביציות אבל אמר שאין לחץ והקפאה היום או עוד חצי שנה - שנה לא תשנה דבר. הרופא הציע לעשות גם בדיקת AMH, התוצאה הגיעה היום - 0.55. ועד כמה שאני מבינה היא נמוכה בצורה קיצונית ומדאיגה אותי מאוד. המחזור שלי סדיר לגמרי (כל 23-27 יום מזה שנים). אימי וסבתי נכנסו להריון ספונטי בגיל 40. כיצד יתכן פרופיל הורמונלי תקין ו-AMH נמוך כ"כ? האם יתכן ומדובר על טעות? יש טעם לחזור על הבדיקה? במידה וזו אכן תוצאה אמינה, האם יש עוד אפשרות להקפיא ביציות? תודה מראש ושנה טובה.

ה- AMH רגיש יותר מהבדיקות האחרות, אבל עדיין כדאי לנסות להקפיא ביציות. לפי התגובה השחלתית תדעי אם כדאי לעבור שאיבה והקפאת ביציות

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית