מונופור ושאלה על פעילות גופנית...

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/09/2017 | 06:44 | מאת: ד

שלום מה ההבדל בין מונופור רגיל למונופור מולטידוז? ומדוע יש רופאים שאחרי החזרה אומרים שטוב ללכת ולעשת פעילות להזרמת הדם וישנם האומרים שצריך לנוח מספר ימים ולא להתאמץ ולהאיץ דופק? זה סותר אחד את השני כי פעולה להזרמת הדם מביאה גם האצת דופק

ההבדל בין מונופור רגיל למונופור מולטידוז, הוא שאת האחרון קל יותר להזריק, במיוחד במינונים גבוהים. הגישה המקובלת כיום על בסיס המחקרים העדכניים היא להמשיך בפעילות רגילה לאחר החזרה. במרבית המצבים הבריאותיים מנוחה רק מזיקה.

14/09/2017 | 17:28 | מאת: ד

אבל יש מולטידוז גם למינונים נמוכים, קיבלתי מרשם למונופור מולטידוז 600

זה גבוה לעומת אמפולת מנופיר של 75 יחידות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית