קרישות יתר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/10/2001 | 17:49 | מאת: ש.

לפרופ' זיידמן שלום רב, עברתי הפלה אחת לאחר טיפול IVF בשבוע 15 ונשלחתי לבירור קרישות יתר בדם - טרימבופוליה. הבדיקות יצאו כולן בגדר הנורמה מלבד בדיקה אחת שבה צויין: 2.03 - LUPUS ANTICOAG.APTT ASSAY תוצאה בלקיחה שנייה - 1.98 (עברתי בדיקה חוזרת) נורמה: קטן מ- 2.0 סיכום: נמצא ערך APTT ASSAY גבולי , מומלץ לחזור לאימות נוסף בעוד מס' חודשים. לפי דברי הרופא שלי הבדיקות שלי בסדר ואין לי בעיה של קרישות דם. מה דעתך על כך ? תודה

כמו שנאמר לך על ידי הרופא, התוצאות גבוליות, וניתן להסתפק במעקב בלבד. לגבי מתן אספרין או נוגדי קרישה אחרים בהריון הבא, הנושא לא ברור במקרה שלך ומחייב יעוץ פרטני עם מומחה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית