בחירת תורם-יש חשיבות לסוג הדם?

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/07/2017 | 23:59 | מאת: נועה

שלום, סוג הדם שלי הוא O+ ואני בוחרת בימים אלו תורם זרע. האם יש חשיבות לסוג דם התורם ואם כן באיזה סוג דם של תורם כדאי שאבחר על מנת: 1. שלא תיווצר אי התאמה בין דם אם לדם עובר. 2. שאני אוכל במקרה הצורך לתרום דם לילד. 3. להגביר את סיכויי הכניסה להריון? ועוד שאלה : קראתי שלנשים עם דם O יש נטייה לרזרבה שחלתית נמוכה יותר. האם יש תרופה או תוסף שיכולים לסייע בנדון? תודה רבה

1. לא. 2. כן. למרות שממלא לא מקובלות כיום תרומות דם ישירות מאדם לאדם. 3. לא. לא.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית