התייעצות לגבי טיפול בבקשה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/07/2017 | 13:27 | מאת: אמא

אני בת 40 וחצי לאחר 2 קיסריים , האחרון לפני 7 שנים , מאז 2 הריונות חוץ רחמיים , האחרון לפני שנה וחצי, נעשה צלום רחם שכאב מאוד והיה תקין . מאז לא נקלטת , נעשה פרופיל הורמונלי שיצא תקין , הרופא נתן לי זריקה אוביטרל כשהזקיק 18 יום חמישי ,קיימנו יחסים כל הסופש וביום שבת בערב. בבוקר אתמול קמתי עם רגישות בשתן ודלקת, טופלתי בטיפול אנטיביוטי חד פעמי מונופור ויש שיפור אבל מהיום יש לי דקירות קלות מאוד ברחם...מה זה יכול להיות?כמו כן , מתי פגה ההשפעה של האוביטרל? ומתי לעשות בדיקת הריון?

האוביטרל מבטיח שהזקיק יבייץ כעבור כ- 36 שעות. אין לו השפעה רבה מעבר לזה. שבועיים אחרי הביוץ מומלץ לעשות בדיקת היריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית