דימום כבד לאחר הזרעה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/07/2017 | 07:18 | מאת: רעות

ביום שלישי ביצעתי הזרעה ובמשך יומיים הופיעו לי הכתמות בתחתונים ולפעמים בניגוב, אתמול בערב(שישי) היה לי ממש דם, כמו במחזור בזמן הניגוב ואחרי זה חזרו להיות קצת הכתמות. בנוסף אני מודדת חום כל בוקר והחודש החום פשוט לא עולה לי. יכול להיות שהכל תוצאה של פרוגסטרון נמוך? מה עוד יכול לגרום לדימום כזה 3 ימים אחרי הזרעה? תודה

זה באמת לא טיפוסי. רעיון לא רע לבצע מחר בדיקת דם לפרוגסטרון לוודא שהיה ביוץ תקין.

02/07/2017 | 11:19 | מאת: רעות

תודה על התשובה. ביצעתי הבוקר בדיקת גם ואלה התוצאות: LH 3.7 E2 814 Progesterone 34.7 האם הפרוגסטרון נמוך מידי? מזכירה שהיום אני ביום החמישי לאחר ההזרעה. תודה

הפרוגסטרון בערך טוב

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית