אחרי הפלה של תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

27/04/2017 | 13:27 | מאת: סיגל

שלום אני בתחילת 42 עם ילדים . עברתי בתחילת החודש הפלה. קודם באמצעות כדורים ואחכ נשאר עוד אז ביצעו לי גרידה . אחרי כשבועיים קיבלתי מחזור . אבל המחזור מאוד חלש . שאלות - 1.המחזור חלש בגלל שאני סובלת מ-FSH גבוה או בגלל לא ההפלה ? 2.האם זה תקין ? 3.מתי נכון לנסות שוב ? 4.יש סיבה שהשק היה ריק ? 5.יש לי אופציה אחרונה לנסות , ואני בתקופה מאוד לחוצה עכשיו . ולא נראה לי שכדאי. מתי זה נכון ? תודה לך .

1. קשור להתפרקות הרירית לאחר ההפלה לא ל FSH. 2. זה סביר, אבל כדאי להיבדק לאחר ההפלה. 3. בד"כ לאחר כחודש התאוששות ובדיקה של הרופא שהכל תקין. 4. כנראה שהעובר לא היה תקין. 5. כשתרגישי שזה מתאים עבורך.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית