בדיקת פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/04/2017 | 21:58 | מאת: lea

שלום, עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום ה3 למחזור יש לציין כי יש לי שחלות פוליצסטיות ובהריון הקודם נעזרתי באיקקלומין (אז לא קיבלתי כמעט מחזור) התוצאות- פרולקטין 76 Lh 4.3 Fsh 5.3 אסטרידול 189 פרוגסטרון 2.5 טסטוסטרון תקין 1.6 אני צריכה להחליט האם לקחת איקקלומין במחזור הזה או לנסות לבד.. (בדיקת זרע תקינה) המחזורים שלי התחילו להסתדר אבל הם נמשכים 40 פלוס ימים. האם מצבי תקין? האם זה מצב שכדאי לנסות לבד? המון תודה! לאה

בדיקת הפרופיל ההורמונלי בסדר, כך שאם המחזורים סדירים את יכולה לנוסות לזהות את הביוץ הטבעי שלך בעזרת בדיקות אולטראסואנד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית