חיסון אדמת - שאלת המשך

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

26/04/2017 | 21:18 | מאת: חגית

שלום פרופסור זיידמן, מודה על תשובתך בנוגע לחיסון אדמת. מזכירה כי פנקס החיסונים של ילדותי נעלם ולא ניתן לדעת בוודאות האם חוסנתי או כמה מנות חיסון קיבלתי. את בדיקת הרובלה שערכיה הינן 30.02 ביצעתי בחודש האחרון. לפני כחמישה חודשים, בעת שהייתי חברה בקופת חולים אחרת, ביצעתי את אותה בדיקה וערכיה היו 20.05. אז נאמר לי על ידי הרופא כי איני מחוסנת. מיותר לציין כי לא קיבלתי שום חיסון בין הבדיקות. ממה יכול לנבוע הפער בין התוצאות? האם עלי לקבל חיסון או לא? תודה רבה מראש!

כייל הנוגדנים יכול לעלות ולרדת מעת לעת, אם יש ספק לא יכול להזיק לקבל שוב חיסון לאדמת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית