התקן ושחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/04/2017 | 21:19 | מאת: עדי

שלום פרופ זיידמן, אני בת 30 לאחר מס לידות ומעוניינת באמצעי מניעה..יש לי שחלות פוליציסטיות ובדכ מקבלת מחזור פעם בחודשיים- 3 חוד. נכנסתי להריונות בעזרת טיפולים ובנוסף אני סובלת ממיגרנות חזקות..האם אני יכולה לשים התקן לא הורמונלי?ואם כן אז איזה כדאי? אמנם אני לא מקבלת מחזור חודשי אבל בדכ הוא כן מגיע.. להמלצתך אודה..

את בהחלט יכולה להשתמש בהתקן. הוא לא יסדיר לך את המחזור, אבל ייתן לך הגנה מצוינת מפני היריון לא מתוכנן. יתכן והתקן שמכיל פרוגסטרון כמו מירנה, עדיף עבורך מאחר וייתן לך הגנה על רירית הרחם בחודשים שאת לא מבייצת.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית