המשך לשאלה בנוגע להפלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/04/2017 | 13:10 | מאת: גלית

שלום פרופ זיידמן. המשך לשאלה ששאלתי לפני כן. עברתי הפלה אני בת 42 מתרומת ביצית. 1. אילו בדיקות עלי לבקש לעשות לפני הסיבוב הבא לתרומת ביצית. כדי לראות שאצלי הכל בסדר. 2. קרשיות דם קראתי על זה ... לבקש לעשות בדיקה כזו? ואיך היא נקראת? האם זה גורם משפיע? 3. יש סיכוי שבגלל שהגוף הרגיש הריון אולי הרחם יתאושש קצת וייצר ביציות? תודה רבה.

בדיקות של קרישיות הדם מקובלות במקרים של הפלות חוזרות, למרות שהקשר לא ממש ברור. השחלות מיצרות ביציות ולא הרחם והן אינן מושפעות מהריון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית